El Baix Llobregat a Debat es presenta als alcaldes i alcaldesses de la comarca

El 14 de gener es va presentar oficialment als alcaldes i alcaldesses de la comarca del Baix Llobregat el I Congrés El Baix Llobregat a debat. A la presentació hi van intervenir el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez Medina i el conseller comarcal de cultura,Lluís Monfort. La directora del CECBLL, Esther Hachuel, va presentar la pàgina web del Congrés. Les persones assistents, regidors i regidores i alcaldes i alcaldesses, van mostrar interès per la proposta i van fer algunes aportacions a partir de l’experiència dels respectius municipis. La reunió tenia per objectiu donar a conèixer aquest projecte de participació i cercar la complicitat i la participació dels ajuntaments. Aprofitem aquestes línies per agrair l’assistència massiva que va tenir la convocatòria.

El Baix Llobregat a Debat es presenta als alcaldes i alcaldesses de la comarca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)