El Canal de la Infanta

El Canal de la Infanta. La recuperació d’un patrimoni

Edita: l’Avenç, 2015

Autors: Gemma Tribó i Traveria, Roger Lloret Rios, Clara Bargalló Jiménez, Esther Hachuel Fernàndez, Joan Bonich Vives, Ignasi Doñate i Sanglas, Ireneu Castillo Caso

ISBN: 978-84-606-9250-8

PVP 10,40€

Aquesta publicació vol posar en valor el Canal de la Infanta (1819) com a testimoni privilegiat de la història del marge esquerre de la vall baixa del Llobregat. Es tracta d’una obra col·lectiva que aporta dades i motius d’interès per fer una reflexió interdisciplinar sobre la significació actual d’aquesta estructura hidràulica. El CECBLL ha col·laborat en l’edició d’aquesta obra i alguns capítols han estat confeccionats per autors i autores membres de la entitat.

El Canal de la Infanta
Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)