Presentació de la IX Recerca Col·lectiva del CECBLL

Sant Feliu de Llobregat

Centre Cívic Mas Lluí
Dijous 23 de març a les 19.30h.

En aquesta recerca col·lectiva hi han participat disset investigadors i investigadores, amb l’objectiu comú d’esbrinar quins vanportada0003 ser els fets de la Setmana Tràgica a la nostra comarca. Hi trobareu estudis d’onze municipis baixllobregatins: Sant Feliu de Llobregat, Cervelló, Cornellà de Llobregat, Molins de Rei, la Colònia Güel de Santa Coloma de Cervelló, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Gavà, El Prat de Llobregat i Viladecans. A més de tres articles temàtics que també fan una aportació inèdita a la recerca.

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Presentació de la IX Recerca Col·lectiva del CECBLL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *