DECLARACIÓ D’ALCALDES I ALCALDESSES DEL BAIX LLOBREGAT

Declaració a favor d’un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI

El passat 7 d’abril de 2017 a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i en el marc del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat, es va signar la Declaració a favor d’un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI.

Aquesta,  és fruit  de l’àmplia reflexió  generada en el marc del Congrés El Baix Llobregat a Debat  i  més concretament en El Fòrum Municipalista  sobre el futur de la nostra comarca, on es va constatar que ens trobem en un bon moment per a projectar una mirada d’optimisme cap al futur.  

Amb aquesta Declaració, els Alcaldes i Alcaldesses van adquirir el compromís de posar en valor la defensa dels drets de les persones; el desenvolupament i la cohesió social; el medi ambient i la gestió del territori; l’administració necessària i la nova governança.

DECLARACIÓ D’ALCALDES I ALCALDESSES DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)