lluiRL’art amb el concert del grup sanfeliuenc “Jazz People”

La sala d’actes del Centre Cívic Mas Lluí estava plena a vessar el divendres 27 d’octubre amb l’actuació del grup santfeliuenc “Jazz People” que ens van oferir un ampli repertori de versions i peces originals de jazz-fusió. El públic assistent va poder gaudir de més d’un hora de música en viu que van agrair amb un perllongat aplaudiment final.

Com ja coneixeu, el cicle LluiRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat i ja hem preparat el LluiRL’art del mes de novembre: un recital de textos de poetesses russes “Les noies d’octubre” a càrrec de Miriam Cano, que serà el darrer acte de les activitats del centenari de la Revolució Russa.

Us hi esperem!!!!

 

 

lluiRL’art amb el concert del grup sanfeliuenc “Jazz People”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)