Contacontes al lluiRL’art

Enguany, des de l’espai lluiRL’art ens hem volgut afegir a les celebracions de les festes nadalenques. Per aquest motiu, el divendres 15 de desembre, la santfeliuenca Mireia Centelles va encetar el programa oferint un contacontes dedicat als infants. Aquest va anar seguit d’una xocolatada organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Mas Lluí.

En aquest mateix acte també es va iniciar la campanya de recollida de joguines, que té per objectiu que cap infant es quedi sense regal. Un bon preludi de Nadal on tothom, petits i grans, van poder gaudir d’una festa divertida i solidària!

 

Contacontes al lluiRL’art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Festa de celebració del 45è aniversari del CECBLL

DIVENDRES 5 DE JULIOL A LES 19 h al Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts

Visita al Molí dels Frares, parlaments i sopar degustació a càrrec de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat

Preu del sopar: 20€