Conferència “Pilar López Zappino (1883-1936), la descoberta d’una pedagoga santfeliuenca”

El  7 de març va tenir lloc a la seu de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat una interessant conferència per part de Mari Luz Retuerta sobre Pilar López Zappino, una desconeguda pedagoga veïna de Sant Feliu de Llobregat, nascuda l’any 1883 i que va morir l’any 1936. L’acte va ser organitzat per l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i va comptar amb la presència d’una trentena de persones. La presentació va anar a càrrec de Mercè Renom i en el decurs de la conferència es va explicar el periple i la tasca d’aquesta professional fins que va a anar a raure a Sant Feliu, on la Joana Raspall l’havia tingut de professora. Era la muller del mestre Esteve Guarro, director de les escoles de l’Ateneu Santfeliuenc, fet entre d’altres que va provocar el passar decepercebuda. L’activitat es va emmarcar dins dels actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

Conferència “Pilar López Zappino (1883-1936), la descoberta d’una pedagoga santfeliuenca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar