Presentació del llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”

El nostre soci i col·laborador Àngel Merino va presentar, el dijous 24 de maig,  el seu  llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”. Es tracta d’una aproximació a la història del moviment veïnal del barri de La Salut de Sant Feliu que va coincidir amb la inauguració del mural,  obra homenatge a la lluita veïnal del mateix barri . En paraules del propi Merino, que va ser alcalde de la ciutat,  “la lluita col·lectiva per la plaça va construir el barri a partir de la cohesió social, sabíem que veníem de llocs diferents però aquesta lluita ens feia sentir a tots igualsAquesta plaça la va aconseguir la lluita del barri, i aquesta plaça és nostra però també és de Sant Feliu”.

 

Presentació del llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)