Presentació del llibre de Núria Flores Sola Anem a robar la lluna

La tarda del 5 d’octubre el Centre Cívic Mas Lluí va acollir la presentació del llibre Anem a robar la lluna! de la il·lustradora infantil Nuria F. Sola. La presentació va anar a càrrec de l’escriptora santfeliuenca Maite Carranza. Davant d’un públic infantil, l’autora va explicar que la idea del llibre va sorgir a partir de “l’amic imaginari” que tenia el seu fill quan era molt petit. El llibre treballa un valor clau de la vida, la amistat, i ho fa a través de tres personatges que representen  tres tipus d’amistats diferents. A més el llibre també parla dels somnis que es realitzen d’una forma diferent a la que teníem pensada…

 

Presentació del llibre de Núria Flores Sola Anem a robar la lluna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Festa de celebració del 45è aniversari del CECBLL

DIVENDRES 5 DE JULIOL A LES 19 h al Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts

Visita al Molí dels Frares, parlaments i sopar degustació a càrrec de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat

Preu del sopar: 20€