LluiRL’art amb el grup de música “Banda Sonora de Plectre”

El LluiRL’art d’aquest mes d’octubre ens va oferir un concert del grup “Banda Sonora de Plectre”, que ens va oferir un repertori basat en música de pel·lícules interpretat per instruments de plectre (mandolina, bandúrries, llaüts, guitarres i baix). El plectre és un element complementari que s’utilitza per a puntejar, gratar o fregar les cordes de la guitarra i d’altres instruments de corda.

Amb arranjaments adaptats especialment per a aquesta formació i el timbre tan característic dels diferents instruments, els temes interpretats van sorprender per la seva sonoritat tan diferent i, a la vegada, encisadora.

 

 

 

LluiRL’art amb el grup de música “Banda Sonora de Plectre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar