Conferència a càrrec de la historiadora Isabel Segura

Els viatges de Clotilde Cerdà (1861-1926)

15 de març de 2016 a les 19h

Arxiu Comarcal del Baix Llobregat – (c. Clementina Arderiu, 23 Sant Feliu de Llobregat)

La conferenciant ens explicarà la seva recerca sobre Clotilde Cerdà Bosch (coneguda amb el nom d’Esmeralda Cervantes), filla de l’urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch. Una dona fascinant, compositora, concertista d’arpa, que va viure al segle XIX i va actuar en els millors teatres d’Amèrica llatina. Us volem mostrar aquesta dona en el marc dels actes del 8 de Març perquè conegueu la trajectòria d’aquesta feminista, activista pels drets humans i antiesclavista. Clotilde Cerdà va fundar l’Academia de las Ciencias, Artes y Oficios para la Mujer de Barcelona a finals del s. XIX, una institució creada per formar les dones abans que poguessin estudiar a la Universitat.

Conferència a càrrec de la historiadora Isabel Segura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar