Mapes del Patrimoni Cultural

El CECBLL pot dur a terme la realització de Mapes de Patrimoni Cultural que tenen per objectiu la recollida exhaustiva de dades sobre el Patrimoni cultural i natural d’un municipi concret i la seva valoració, permeten així l’establiment de mesures per la seva protecció i conservació, així com la planificació de la seva rendibilització social.

Faciliten el coneixement del patrimoni d’un municipi, tot acostant-lo als ciutadans. Els Mapes del Patrimoni cultural Local inclouen:

L’enumeració exhaustiva dels elements de Patrimoni cultural i natural d’un municipi.
La valoració dels element reconeguts.
Propostes per a la gestió i l’adopció de mesures per a la seva protecció i conservació.
Suggeriments per a la planificació de les accions de rendibilització social i cultural, tot incloent la presa de decisions en el planejament urbanístic, l’establiment de diferents modalitats de rutes didàctiques i turístiques, la senyalització d’elements patrimonials, etc …

Previsualització Mapes de Patrimoni Cultura 

ABRERA
BEGUES
COLLBATÓ
CORBERA DE LLOBREGAT
ESPARREGUERA
LA PALMA DE CERVELLÓ
SANT FELIU DE LLOBREGAT
SANT ESTEVE SESRIOVIRES
OLESA DE MONTSERRAT

Mapes del Patrimoni Cultural
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar