PASSEJADA PEL TRAM DEL CANAL DE LA INFANTA AL SEU PAS PER SANT FELIU

El diumenge 10 d’abril, l’Arxiu Comarcal i el CECBLL van organitzar una passejada pel tram del  Canal de la Infanta al seu pas per Sant Feliu de Llobregat.

L’activitat que requeria inscripció prèvia es va tancar amb més de 50 persones inscrites. Alguns dels participants, van poder aportar els seus coneixements i records sobre el Canal.  

L’itinerari va començar a la Plaça de la Vila prop d’on, fins al 1907, hi va haver un tram descobert del Canal. Durant els 3 km de passejada, l’Esther Hachuel, coautora d’una publicació recentment apareguda sobre aquest patrimoni del Baix Llobregat, van anar explicant als participants, la història d’aquesta sèquia, inaugurada el 1819, que va transformar l’economia dels municipis del marge esquerre del Llobregat, des de Molins de Rei fins al mar.

La passejada va acabar als horts de Can Santfeliu del Camí, una masia que havia format part de l’antic municipi de Santa Creu d’Olorda. En aquest punt el Canal conserva encara un aspecte molt similar al que devia tenir en origen.

Vegeu la galeria de fotos d’aquesta passejada,  a la web de Fet a Sant Feliu. 

PASSEJADA PEL TRAM DEL CANAL DE LA INFANTA AL SEU PAS PER SANT FELIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar