Més de 25 reptes de futur en Identitat, Cultura i Coneixement del Baix Llobregat

IMG_20160628_181121El Citilab de Cornellà del Llobregat va acollir el dimarts 28 de juny el debat del primer àmbit  sobre Identitat, Cultura i Coneixement. L’objectiu del debat era recollir les idees que completen, milloren i obren noves mirades als reptes de futur de la comarca del Baix Llobregat, tot basant-se en els 20 activitats desenvolupades en aquest àmbit.

Per donar resposta a la gran pregunta sobre quina és la identitat del futur del Baix, hem conèixer el passat i el present de la nostra comarca i les taules rodones, fetes des del desembre de 2015, han estat la referència. Així mateix, també hem de reconèixer, per una banda, les activitats transformadores a través dels molts exemples de bones pràctiques que hi ha a la comarca i, per l’altra, els reptes que suposen superar o gestionar les tensions i dicotomies de la nostra societat.

Hem identificat més de 25 reptes de futur i propostes per millorar la construcció de la nostra identitat social, la cultura i totes les seves expressions al Baix, l’educació i la formació i el coneixement, recerca i divulgació del patrimoni de la comarca.IMG_20160628_181824

Durant la sessió es van presentar tres comunicions de l’àmbit:

  • La premsa al Baix Llobregat de Jordi Fortuny
  • La Construcció social del Baix Llobregat d’ Emilio Palacios
  • Cultura local i gènere de Rocío García

IMG_20160628_195158Volem agrair el treball de coordinació de la Gemma Tribó, la Montse Torra i les aportacions del Joan Barrios, Jordi Fortuny, Emilio Palacios, Rocío García i de Nicolàs Barbieri. Així com la bona acollida de l’alcalde de Cornellà,  Antonio Balmón, i de tot l’equip del Citilab.

Més de 25 reptes de futur en Identitat, Cultura i Coneixement del Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.