Jornades Europees del Patrimoni 2016

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L”edició 2016 a Catalunya s’ha celebrat els dies 16, 17 i 18 de setembre. Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions.

Al Baix Llobregat són molts els municipis que s’hi han implicat i han programat activitats en el marc de les Jornades.

El Centre d’Estudis Comarcals col·labora activament en l’oferta de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ja que gestionem les visites guiades al Palau Falguera i a la Ruta Modernista amb el suport d’Arrels Locals.

 

Jornades Europees del Patrimoni 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar