Jornades Europees del Patrimoni 2016

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L”edició 2016 a Catalunya s’ha celebrat els dies 16, 17 i 18 de setembre. Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions.

Al Baix Llobregat són molts els municipis que s’hi han implicat i han programat activitats en el marc de les Jornades.

El Centre d’Estudis Comarcals col·labora activament en l’oferta de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ja que gestionem les visites guiades al Palau Falguera i a la Ruta Modernista amb el suport d’Arrels Locals.

 

Jornades Europees del Patrimoni 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar