LA MOSTRA DE CINEBAIX CELEBRA DEU ANYS

Del 3 al 13 de novembre, el cinema de Sant Feliu de Llobregat serà la seu oficial de la Mostra de Cinemcartel2016a Internacional del Baix Llobregat, un nou nom que inaugura una edició que pretén acostar el treball de nous autors a tota la comarca. Per primera vegada, les pel·lícules de La Mostra surten del cinema a altres espais.

A més de la seu oficial, que seguirà sent CineBaix, aquesta edició afegeix més punts de Sant Feliu de Llobregat per a l’exhibició de continguts de les seccions paral·leles. Això, augmenta tant l’oferta de pel·lícules programades com els dies de projecció. És així que, amb la descentralització de l’activitat, La Mostra expandeix el certamen al conjunt de la ciutat amb projeccions entre setmana.

Més informació

 

LA MOSTRA DE CINEBAIX CELEBRA DEU ANYS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES