CANDIDATURES FINALISTES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DE BAIX LLOBREGAT

JA TENIM LES CANDIDATURES FINALISTES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DEL BAIX LLOBREGAT!!

mailchimpAhir dia 2 de novembre de 2016 es va reunir, a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la Comissió de selecció del Premis formada per disset persones de diferents municipis de la comarca. La Comissió de selecció és l’encarregada d’escollir la terna finalista de les 13 categories dels Premis.

I els finalistes són….

CONSULTEU AQUÍ LES CANDIDATURES FINALISTES 

CANDIDATURES FINALISTES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DE BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar