LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT REVELA LES CANDIDATURES GUANYADORES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

La nit de divendres 11 de novembre de 2016 va tenir lloc al Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí el lliurament dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat. Hi van assistir unes 280 persones vinculades a la cultura, així com representants del món polític local i empresarial de la comarca. L’acte, conduit pels periodistes Mercè Folch i David Guzman, de Catalunya Ràdio, va comptar amb l’amenització de diversos grups artístics de la ciutat: l’alumnat de l’Escola de Música Enric Granados, l’Associació Dansa Despí, el Mag Ramó, el grup de teatre amateur Hocus Pocus i les germanes Sweetness.

L’acte va donar a conéixer les candidatures guanyadores d’aquesta IX edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, així com el Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, que atorga directament la Junta a una entitat de fora de la comarca, i el Premi Personalitat Baixllobregatina de l’Any, que es concedeix per votació popular a través del web del CECBLL. El primer va ser per a l’ONG Proactiva Open Arms, per la seva encomiable missió de rescatar del mar les persones refugiades que cada dia en major nombre arriben a Europa fugint de les guerres, la persecució i la pobresa.
El Personalitat Baixllobregatina va ser per Mònica Usart, la meteoròloga de Racc 1, Rac 105 i 8tv, de Molins de Rei. Ambdós van agrair públicament el Premi, pel reconeixement que suposa.

En el mateix acte, Sergi Seguí, com a representant de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, va prendre el relleu a Sant Joan Despí i va anunciar públicament el seu compromís d’acollir la X edició dels Premis de Reconeixement Cultural, el 2018.

L’acte es va cloure amb els parlaments de la Sra. Àngels Torras, directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, que venia en representació del Govern; el Sr. Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat; la Sra. Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Sr. Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí.

A continuació es va servir un sopar a peu dret que va ser una bona ocasió per fer coneixences.

CONSULTEU LES CANDIDATURES GUANYADORES

LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT REVELA LES CANDIDATURES GUANYADORES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES