INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “SANTA CREU D’OLORDA” A MOLINS DE REI

img-20161124-wa0000El divendres 18 de novembre a la Federació Obrera de Molins de Rei, es va inaugurar l’exposició sobre l’antic municipi de Santa Creu d’Olorda produida per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, l’Arxiu de Molins de Rei i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

L’1 de gener de 2016 va fer 100 anys que aquest antic municipi es va dividir entre Sant Feliu, Molins i Sarrià.

A l’acte van intervenir-hi l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals,  el regidor de cultura el Xavi Paz, el rector de la parroquia, Xavier Aymerich i la directora del Centre d’Estudis, Esther Hachuel.

L’exposició romandrà oberta fins  l’1 de desembre.

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “SANTA CREU D’OLORDA” A MOLINS DE REI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.