ALTRES PROTAGONISTES DELS PREMIS

La Comissió de selecció i el Jurat han estat, una altra vegada, els  protagonistes a l’ombra d’una nova edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat. Els seus membres són designats per la Junta del CECBLL, que per als dos òrgans convida persones de tots els municipis de la comarca.

El procés de selecció de les  candidatures finalistes es fa a través de la Comissió de selecció. Aquesta comissió és l’encarregada de triar la terna finalista de les tretze categories obertes dels Premis i, per fer-ho, llegeixen i estudien les 90 candidatures que s’han presentat a la IX edició dels PRC.  Enguany ha estat formada per 16 persones:

Josep Arús (Martorell), Mònica Borrell (Gavà), Jordi Carbonell (Pallejà), Genoveva Català (Molins de Rei), Manel Edo (Begues), Josep M.Gelabert (Sant Feliu de Llobregat), Montserrat Isern (Corbera de Llobregat), Manuel Luengo (Viladecans), Antoni Majó (El Papiol), Francesc Ollé (Vallirana), Núria Poll (Sant Joan Despí), Pere Prats (Sant Esteve Sesrovires), Conxita Sánchez (Sant Joan Despí), Mercè Sellés (Molins de Rei), Jordi Sicart (Olesa de Montserrat) i Joan Francesc Vargas (Sant Andreu de la Barca).

El Jurat dels Premis és l’organ que falla a favor d’una de les tres candidatures finalistes; es reuneix una sola vegada  per determinar les candidatures guanyadores i els seus vots secrets queden recollits en paperetes. Això permet no revelar els guanyadors i guanyadores fins la nit dels Premis. Enguany el Jurat ha estat format per:

José Luis Atienza (Viladecans), Joan Barrios (Molins de Rei), Juan Pablo Beas (Sant Andreu de la Barca), Dolors Canals (Esparreguera), Maite Carranza (Sant Feliu de Llobregat), Joan Castells (Esparreguera), Adelina Cobos (Sant Boi de Llobregat), Agnès Dal Maschio (El Papiol), Gerhard Grenzing (El Papiol), Esther Hachuel (Sant Feliu de Llobregat), Xavier Mas (Esparreguera), Àlex Medrano (Sant Joan Despí), Lluís Monfort (Sant Just Desvern), Ferran Puig (Torrelles de Llobregat), Conxita Sánchez (Sant Joan Despí), Joan Soler i Sauret (Sant Feliu de Llobregat).

A totes i tots, els volem agrair la seva generosa tasca a través d’aquest reconeixement públic, per la seva dedicació altruista en pro de la cultura baixllobregatina, tan activa, tan rica, tan incansable, tan lluitadora com sempre….

 

ALTRES PROTAGONISTES DELS PREMIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES