Presentació del workshop internacional “Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat” a Castelldefels

Castelldefels va ser el municipi escollit per començar a presentar les conclusions de workshop internacional Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat que es va dur a terme des del 23 de maig fins al 4 de juny a la nostra comarca, dirigit pel professor Francesc Muñoz. L’Observatori de la Urbanització, mitjançant el Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i el Patrimoni de la UAB, va proposar l’organització d’aquest workshop internacional de paisatge dins del congrés ‘El Baix Llobregat a Debat’.

L’1 de febrer es van presentar les conclusions d’aquest workshop a la Sala de Graus de l’Escola Superior d’Agricultura de la UPC de Castelldefels, i el professor Muñoz es va centrar en un dels paisatges treballats més vincultats a Castelldefels com va ser l’Autovia de Castelldefels-Aeroport.

A l’acte hi van assitir l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez; el delegat del Rector de laUniversitat Politècnica de Catalunya, José Manuel Yúfera; el director del Màster enIntervenció i gestió del Paisatge i el Patrimoni, Francesc Muñoz Ramírez i la directora de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), Anna Gras.

Presentació del workshop internacional “Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat” a Castelldefels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar