Es presenten les conclusions del congrés El Baix Llobregat a debat

El 2 de febrer de 2017 la sala d’actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat va quedar petita davant les més de 100 persones que van assitir a la presentació de les conclusions del congrés El Baix Llobregat a debat.

L’acte va estar presidit per Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal, i per Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals de Baix Llobregat. Conxita Sánchez va ser l’encarregada d’exposar el contingut del document “Compromís col·lectiu pel Baix Llobregat” on es recullen les conclusions del procés participatiu que s’ha fet durant el 2016. Aquest document es va repartir entre el públic assitent a l’acte. El president del Consell Comarcal va exposar les conclusions a les que va arribar el Fòrum Municipalista, que ha format part del congrés.  Tot seguit van intervenir el professor Francesc Muñoz, que  va explicar els resultats del workshop internacional “Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat”, que ell mateix va dirigir durant el mes de juny de 2016, Joan Soler i Sauret, en represenatció de les empreses que han patrocinat el congrés, i Josep Maria Carreras en representació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que ha format part del comité organitzador del congrés.

Es presenten les conclusions del congrés El Baix Llobregat a debat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar