PROGRAMA EL MIRALL DE RÀDIO SANT FELIU

Aquest dilluns dia 20 de març, el CECBLL ha portat al Xavier Calderé, coeditor de la nova recerca col·lectiva del CECBLL, al Programa El Mirall de Ràdio Sant Feliu.

La col·laboració del Xavier al programa ha consistit en presentar la IX Recerca Col·lectiva que porta per títol La Setmana Tràgica i el seu context en el Baix Llobregat (1890-1923), de la que també n’és coautor.

Podeu escoltar aquí l’entrevista. 

 

PROGRAMA EL MIRALL DE RÀDIO SANT FELIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)