INAUGURACIÓ DE LA NOVA PLANTA DE SOLIDANÇA/ROBA AMIGA

Inauguració de la nova planta de Solidança/Roba Amiga

Solidança/Roba Amiga  celebra els 20 anys de la seva fundació inaugurant un nou centre de gestió a Sant Just Desvern.   L’acte, va estar presidit per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, l’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, la presidenta de la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya, Catalina González i Josep Maria Fisa, president de Solidança. La inauguració va comptar amb l’assistència de 200 persones entre els quals hi havia alcaldes i alcaldesses, regidors/es, i tècniques del Baix Llobregat, amics i amigues, i entitats col·laboradores de Solidança com ara el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

En aquest nova planta s’ha mecanitzat el sistema per oferir una gestió de qualitat i innovadora en preparació per a la reutilització de residus, en definitiva, un clar exemple d’economia circular que a més té una finalitat social.

INAUGURACIÓ DE LA NOVA PLANTA DE SOLIDANÇA/ROBA AMIGA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.