TOTHOM AL CARRER! A SANT ESTEVE SESROVIRES

El dissabte 20 de maig, s’inaugura la exposició Tothom al carrer! a Sant Esteve Sesrovires, en el marc del projecte europecc3b2pia-de-per-la-invitacio1El futur de les petites ciutats d’Europa.

 

Dissabte 20 de maig de 2017 a les 18h
Sala Domènech Estapà (Dr. Pau Costas, 51 – Sant Esteve Sesrovires)

Sant Esteve ha estat l’únic municipi de Catalunya subvencionat per la Unió Europea per dur a terme aquest projecte. Gràcies a aquest ajut europeu, Sant Esteve Sesrovires s’agermanarà amb la població italiana de Miglianico i se celebraran conferències durant quatre caps de setmana amb la participació, entre altres ponents, de diversos europarlamentaris.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, participa en la primera jornada dedicada a la Memòria Històrica. El dissabte 20 de maig a les 18h a la Sala Domènech Estapà, s’inaugura la exposició Tothom al carrer! La lluita antifranquista del Baix Llobregat  i tot seguit al Casino tindrà lloc la conferència de Neus Ribas Devesa, historiadora i cap de projectes del CECBLL sobre les persones repressaliades a Sant Esteve i la web del Memorial del Baix Llobregat.

A continuació se celebrarà una taula rodona amb la participació dels representants de Miglianico i de Sant Esteve Sesrovires.