JESÚS VILA GUARDONAT ALS PREMIS “EL LLOBREGAT”

El dijous 4 de maig es van lliurar els Premis El Llobregat a l’Auditori del Cèntric d’El Prat de Llobregat.  Enguany s’ha celebrat la tercera edició d’aquests  premis que atorga El Llobregat, publicació comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu dels premis és valorar la tasca de diferents persones i entitats de la comarca.

Jesús Vila, soci del CECBLL des de fa anys, va ser el guardonat amb el Premi “Aguas Cristalinas”, a través del qual es valora la transparència en el fet informatiu.

Jesús Vila, a més de periodista és historiador. El Consell Editorial d’El Llobregat l’ha qualificat d”exemple de periodisme crític, incisiu i de proximitat”. Vila, acaba de publicar la primera història completa del CECBLL i una altra sobre la figura de Vicenç Capdevila, últim alcalde de L’Hospitalet durant la dictadura.

JESÚS VILA GUARDONAT ALS PREMIS “EL LLOBREGAT”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar