LLUIRL’ART: GRUP ”DONES AMB VEU” DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

El Grup Dones amb Veu presenta “Perfil adulto” a lluíRL’art

El passat divendres 26 de maig, dins el marc de lluíRL’art i amb el títol “Perfil adulto”, el grup Dones amb Veu de Sant Feliu de Llobregat, ens van oferir una magnífica  posada en escena, una mirada desconeguda de l’escriptora Gloria Fuertes en el centenari del seu naixement. Un passeig pels poemes per a adults de l’autora, acompanyats de música i dansa.

lluíRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica, de petit format, que es genera a la nostra comarca. Els espectacles, organitzats pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, es duen a terme el darrer divendres de cada mes al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat.

 

 

 

LLUIRL’ART: GRUP ”DONES AMB VEU” DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar