PRESENTACIÓ DEL WORKSHOP INTERNACIONAL “PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT A VALLIRANA

El divendres 12 de maig a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vallirana, es van presentar les conclusions del workshop internacional “Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat”, que es va dur a terme del 23 de maig fins al 4 de juny de 2016. L’Observatori de la Urbanització de la UAB de la mà del professor Francesc Muñoz, va proposar l’organització d’aquest workshop internacional de paisatge en el marc del congrés El Baix Llobregat a Debat.

En aquesta presentació, Francesc Muñoz, coordinador del Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i del Patrimoni de la UAB, va oferir  una molt interessant exposició del treball dut a terme sobre les 5 propostes d’intervenció del paisatge que van conformar el workshop, posant  especial èmfasi en el Paisatge 4: “La Urbanització dispersa a l’Ordal”, per la vinculació del tema tractat amb la població de Vallirana.

A l’acte hi van ser convidats per conformar la fila zero els alcaldes i alcaldesses dels municipis de Torrelles de Llobregat, de Cervelló, de Corbera de Llobregat i de La Palma de Cervelló, ja que tots ells comparteixen una mateixa problemàtica pel que fa a les urbanitzacions.

PRESENTACIÓ DEL WORKSHOP INTERNACIONAL “PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT A VALLIRANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar