Tothom al carrer! s’inaugura a Sant Esteve Sesrovires

El dissabte 20 de maig  a la Sala Domènech Estapà de Sant Esteve Sesrovires, es va inaugurar la exposició Tothom al carrer!, en el marc del projecte europeu El futur de les petites ciutats d’Europa. Agnés dal Maschio, va explicar a les persones assitents l’objectiu i el sentit de la exposició Tothom al carrer! centrada en la lluita antifranquista del Baix Llobregat. Per adreçar-se a la delegació de la població italiana de Miglianico, assistents a l’acte, va fer la seva intervenció en italià i català. La mostra romandrà a la ciutat fins el dia 20 de juny de 2017.

L’acte també va comptar amb una conferència a càrrec de Neus Ribas,  gestora cultural i  sòcia del CECBLL, sobre la repressió franquista dels anys 40 a Sant Esteve Sesrovires, basada en les eines i resultats que ha aportat el projecte del CECBLL el Memorial Democràtic del Baix Llobregat.

Tothom al carrer! s’inaugura a Sant Esteve Sesrovires

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.