LLIURAMENT DELS PREMIS EDURECERCA 2017

invitació

El proper 16 de juny a l’auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, (Carrer Falguera, núm 6 ), tindrà lloc el lliurament dels Premis Edurecerca Baix Llobregat 2017.

La Jornada començarà a les 12,30 hores amb l’exposició dels treballs seleccionats i una “Jam Session”, dinamitzada per l’aula de música i teatre. A les 15,30 hores hi haurà l’acte institucional i l’entrega de Premis.

Edurecerca pretén aglutinar i potenciar algunes iniciatives que són d’àmbit comarcal tot impulsant el reconeixement dels treballs que duen a terme els alumnes de l’educació secundària postobligatòria. Es treballa en una proposta que recull el que s’està fent i incorpora noves accions/idees complementàries a les ja existents. Es proposa avançar en l’objectiu d’oferir reconeixement als alumnes, docents i centres protagonistes dels projectes de recerca del batxillerat. La intenció és poder establir contactes d’enriquiment mutu a partir d’un espai compartit on els protagonistes siguin els treball de recerca i l’excel·lència educativa vinculada al teixit social i empresarial de la comarca.

LLIURAMENT DELS PREMIS EDURECERCA 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar