LLIURAMENT DELS PREMIS EDURECERCA AL PALAU FALGUERA

5a edició dels Premis Edurecerca amb 45 centres, 62 treballs seleccionats i 66 alumnes participants.

Els premis Edurecerca són una iniciativa dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb la col·laboració d’entitats de diferents àmbits del Baix Llobregat: Innobaix, UPC, Parc Agrari, Consell de Dones, Consell Esportiu, Consorci de Turisme, Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Fundació Orienta, CRAM (Fundació per la Conservació i Recuperació d’Animals Marins), l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i l’Aula de Música i Teatre.

El divendres 16 de juny al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, va ser el lloc escollit per lliurar els premis Edurecerca 2017. L’acte va començar amb uns breus parlaments del  Sr. Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, la Sra. Núria Vallduriola, Directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament, el Sr. Rafael Homet Diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona i el Sr. Josep Perpinyà, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat, donant la benvinguda i felicitant als autors, centres i famílies

A continuació, els representants de cada institució-modalitat de premi van pujar a l’escenari cridats per la persona conductora de l’acte, van dir unes paraules sobre els treballs, i es van lliurar els diplomes a tots els finalistes. Tots van posar l’èmfasi en la qualitat assolida pels treballs d’enguany.

Al premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat es van presentar un total de 8 treballs que ja eren guanyadors pel fet d’haver arribat fins aquí. Els treballs eren els següents:

  1. L’independentisme com a resposta a la crisi econòmica d’Octavi Alfonso  (INS Bernat el Ferrer), tutoritzat per Celeste Sancho
  2. Els furts al Baix Llobregat de Bibiana Alegria  (INS Torre Roja),  tutoritzat per Carmen Zafra
  3. L’escoltisme: formant persones de Júlia Segura (INS Ribera Baixa),  tutoritzat per Pilar Ruiz
  4. La lluita obrera a Cornellà de Sara Aranda Ojeda (INS Maria Aurèlia Capmany),  tutoritzat per Juana Medina
  5. Conviure amb el passat de Judit Valera (INS Gabriela Mistral),  tutoritzat per Xavier Tresserra
  6. L’Escola Perduda: l’ensenyament durant la Segona República de Bruno Fortea Miras (Escola Isabel de Villena),  tutoritzat per Gemma Ramos
  7. Cossos i albats de Raquel Gómez (INS Pompeu Fabra),  tutoritzat per Isaac Tortajada
  8. El patrimoni arquitectònic de Castelldefels de Carla López Arnau (INS Mediterrània),  tutoritzat per Rosa Carbó

El nostre jurat, presidit per Àngels Massip, després de llegir els 8 treballs van valorar que calia fer una menció especial al treball “L’escola perduda: l’ensenyament durant la Segona República”, de Bruno Fortea Miras per la seva qualitat. A continuació la presidenta anuncià el treball guanyador: El Patrimoni arquitectònic de Castelldefels de Carla López Arnau,  per la rigurositat i coneixement de la temàtica que tracta, perquè fa propostes concretes i perquè fa entendre, d’una forma molt didàctica, la importància del patrimoni local.

 

 

 

LLIURAMENT DELS PREMIS EDURECERCA AL PALAU FALGUERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.