TAULA PEL PACTE DEL REFERÈNDUM BAIX LLOBREGAT

IMG-20170620-WA0002

EL BAIX LLOBREGAT MANTÉ FERMA LA SEVA VOLUNTAT PERQUÈ SE CELEBRI UN REFERÈNDUM EFECTIU.

La taula del Baix Llobregat pel Pacte Nacional pel Referèndum, ha celebrat un sopar tertúlia amb Joan Ignasi Elena i Jaume Bosch, per tal de conèixer i valorar les opinions d’aquests dos membres de l’executiva del pacte (ho van ser fins el 6 de juny), així com de les entitats de la comarca que en formen part.

En el decurs del sopar, celebrat el dia 16 de juny de 2017 a Corbera de Llobregat, s’ha repassat l’activitat portada a terme  per la Taula del Baix Llobregat des de la seva constitució el 29 de març, fins a la data. Les persones assistents s’han manifestat satisfetes tant pel grau de consens aconseguit, com per la feina feta.

A la reunió del Pacte Nacional celebrada al Parlament el 6 de juny es va constatar el  valor de  la seva transverssalitat. Des del Baix Llobregat en fem la mateixa valoració i apostem per la continuïtat del Pacte nacional pel referèndum, com espai de trobada plural.

L’esforç, la generositat i el treball en comú del conjunt d’ens que en formem part és un valor a preservar,  per això  acordem mantenir aquest espai de consens. Volem contribuir al reconeixement de la sobirania del nostre país.

TAULA PEL PACTE DEL REFERÈNDUM BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.