EL DRET A LA SALUT AL BAIX LLOBREGAT

El Fòrum Social del Baix Llobregat, constituit l’any 2003 i del que formen part entitats socials, sindicats i organitzacions d’esquerra més representatives de la comarca, va organitzar una trobada de professionals sanitaris per parlar de la precarietat que viu el sector de la salut, sota el lema “la salut és un dret”.

El 7 de juny, el centre social García-Nieto de Cornellà de Llobregat va ser el lloc escollit per celebrar aquesta trobada, que va ser un espai de reflexió sobre la situació de la nostra comarca pel que fa la salut, un anàlisi del moment en el que avui  estan el recursos sanitaris i de com s’estan aplicant les polítiques publiques en salut. També per exigir que l’atenció primària sigui l’eix del sistema sanitari.

En el marc d’aquest acte es va convocar una manifestació el dia 14 de juny en defensa del dret a la salut i del sistema públic de salut, “perquè així és com, amb la força de la gent, s’aconsegueixen resultats -ho sabem molt bé això. Per tant, TOTHOM, en la mida que es pugui, hem d’assistir a aquesta manifestació”. El punt de sortida de la manifestació va ser l’Hospital Moisès Broggi a Sant Joan Despí, i després es va fer una caminada reivindicativa fins el CUAP de Sant Ildefons, a Cornellà.

 

Que l’atenció primària sigui l’eix del sistema sanitari

EL DRET A LA SALUT AL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar