lluiRL’Art amb el concert del grup SARRAMANGU

El darrer  lluiRL’art abans de vacances es va programar, com és habitual, el darrer divendres del mes de juny. El grup molinenc Sarramangu va oferir un concert en format duo amb nous temes propis i una selecció de versions adaptades al seu estil folk-rock característic. Aquesta banda va nèixer el juliol del  2010 amb una idea original Pep Fernández i Nacho Carrasco. Sarramangu vol explicar-nos, a la seva manera, històries en clau folk i pop, bevent d’influències de clàssics dels anys 60 i 70 o del brit-pop dels 90.

El programa LluiRL’art també marxa de vacances, fins al setembre!

lluiRL’Art amb el concert del grup SARRAMANGU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar