3a edició de #LaMetro, tertúlia amb espuma a Sant Feliu de Llobregat

#LaMetro va presentar la tercera edició de la tertúlia amb espuma a l’Ateneu Santfeliuenc el 13 de juliol, amb la tertúlia BARRI, MUNICIPI, METRÒPOLI: Qüestió d’identitat?, i les intervencions del periodista i historiador Marc Andreu i Manel Larrosa de Via Vallès.

El debat el va moderar Carolina Costa, de Prisma Urbà, mentre que Oriol Estela, coordinador general del PEMB i Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, van fer la benvinguda a l’acte com a entitats coorganitzadores.

Aquest acte organitzat pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat hi van assitir més d’una quarentena de persones. La trobada va servir per debatre i constatar que els desequilibris territorials i de poder tenen un paper fonamental en la configuració d’identitats territorials; que les lluites socials són aglutinadores i contribueixen en la construcció d’identitat metropolitana; que la tendència de la gent és sentir-se part del municipi on viu o treballa i de Catalunya; que Barcelona té un paper important alhora de configurar les identitats i, finalment, que hi ha reptes que poden canviar el paradigma en la construcció metropolitana com pot ser la transició energètica.

La cervesa que va acompanyar la tertúlia va ser  la santfeliuenca Roses de Llobregat, un projecte nascut i inspirat en un model de treball artesà que va donar nom i identitat a Sant Feliu durant la guerra civil.

 

 

 

3a edició de #LaMetro, tertúlia amb espuma a Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.