PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”

Sant Feliu de Llobregat

Palau Falguera
Dimecres 20 de setembre a les 19.00 h

L’autor del llibre és en Josep Batlle,  que va dedicar gran part de la seva vida a l’empresa.  Compaginant les seves tasques de comptable  i cap d’administració, va fer un exhaustiu recull, en un diari del dia a dia de Soler i Sauret, des de l’any 1925 fins l’any  1990, moment en el que es va jubilar.

Organitza: Soler i Sauret i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Més informació

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar