4a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

DISSABTE 16 DE SETEMBRE DE 10 a 14 h a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Quin futur té la nostra agricultura? Calen polítiques comunes a tots els espais agraris? Quines estratègies s’han de seguir? Com es poden optimitzar els recursos? Quines perspectives es plantegen?…

El Baix Llobregat té una agricultura rica i diversa quant a ubicació i a producció. El Parc Agrari és potser l’espai agrícola més emblemàtic, però no l’únic. En espais de secà s’hi produeix la meitat de les cireres de tot Catalunya; set municipis baixllobregatins estan inclosos en la D.O. Penedès; la producció d’oli del nord de la comarca està prenent una forta embranzida; i el Parc Rural del Montserrat és un projecte viu i que està a les agendes socials i polítiques.
La 4a Jornada de Paisatge Contemporani al Baix Llobregat vol posar en valor aquestes altres agricultures, mostrant la gran qualitat i diversitat de productes que es conreen a la comarca i abordant els reptes de futur.

PROGRAMA 4a JORNADA DE PAISATGE CONTEMPORANI AL BAIX LLOBREGAT

4a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar