PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”

El dimecres 20 de setembre va tenir lloc a l’auditori del Palau Falguera la presentació del llibre “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”. A continuació es va inaugurar una exposició amb el mateix nom que es podrà visitar fins el 8 d’octubre a la sala d’exposicions del mateix Palau. Aquest acte, que va comptar amb l’assistència de més de dues-centes persones, es va incloure en el marc de la IV Setmana del Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat.

Hi van participar, Sr. Joan Maria Bigas Serrallonga, director de l’Àrea de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Sr. Pere Padrosa Pierre, director general de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; Antoni Poveda, vicepresident de Transport i Mobilitat de l’ATM; Manel Martínez, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu; i Joan Soler, gerent de la companyia Soler i Sauret.

L’edició del llibre i l’exposició “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”  s’inclouen en els actes commemoratius del 90è aniversari de la companyia que es van celebrar l’any 2015. L’autor del llibre és el desaparegut Josep Batlle, qui va dedicar tota la seva vida professional a l’empresa com a cap d’administració i que un cop jubilat va escriure les memòries de la companyia des de la seva fundació, l’any 1925, fins l’any 1990. Es tractava per tant d’un acte de presentació però també d’un homenatge al seu autor a títol pòstum i també un reconeixement a tots aquells que durant aquests anys van contribuir a la bona marxa i al desenvolupament de la companyia Soler i Sauret.

 

 

 

 

 

Fotos extretes de Fet a Sant Feliu

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.