lluiRL’art amb la lectura dramatizada “Cinco horas con Mario”

El 15 de setembre

lluíRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat. Aquest mes de setembre el grup de Cornellà de Llobregat MicroCornellàTeatre, faran una adaptació lliure de l’obra de Miguel Delibes, on es representen els dos móns contraposats de Mario i Paco , a la vida de Carmen Sotillo. Us hi esperem!!!!

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

lluiRL’art amb la lectura dramatizada “Cinco horas con Mario”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar