lluiRL’art amb la lectura dramatizada “Cinco horas con Mario”

El 15 de setembre

lluíRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat. Aquest mes de setembre el grup de Cornellà de Llobregat MicroCornellàTeatre, faran una adaptació lliure de l’obra de Miguel Delibes, on es representen els dos móns contraposats de Mario i Paco , a la vida de Carmen Sotillo. Us hi esperem!!!!

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

lluiRL’art amb la lectura dramatizada “Cinco horas con Mario”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar