Cinquè Itinerari EL RIU MÉS TREBALLADOR – CENTRAL SEDÓ

El dissabte 7 d’octubre vam dur a terme el cinquè itinerari de la guia EL RIU MÉS TREBALLADOR. En aquest cas la visita va ser a la Central Sedó i va comptar amb la participació de dotze de persones.

A les nou del matí, des de l’estació de FGC de Martorell Enllaç, vam iniciar l’itinerari. Després de creuar el riu pel Pont del Diable de Martorell, vam caminar per la N-II fins al Congost des d’on vam baixar a la resclosa Sedó. Allí vam poder veure les comportes i el canal de derivació, ara ja fora de servei, vam continuar pel camí de ribera fins a les basses de ca n’Albareda. Després de creuar el polígon industrial fins a trobar de nou el canal, vam seguir fins a l’estació de FGC de Sant Andreu de la Barca, on vam donar per acabada l’excursió.

 

Cinquè Itinerari EL RIU MÉS TREBALLADOR – CENTRAL SEDÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar