L’EXPOSICIÓ TOTHOM AL CARRER! A COLLBATÓ

Durant aquest mes d’octubre l’exposició Tothom al carrer! ha estat a Collbató des del dia 4 fins al 26. El divendres 20 d’octubre,  a més, els dos comissaris de l’exposició, José Fernández i Elionor Sellés, van fer una visita guiada a més d’una vintena d’assitents.

TOTHOM AL CARRER! La lluita antifranquista al Baix Llobregat (1960-1979), és una mostra produïda pel Centre d’Estudis del Baix Llobregat i  descriu la lluita obrera dels anys 60 i 70 del segle passat contra el franquisme a la comarca del Baix Llobregat.

L’exposició té quatre grans àmbits, dos de caràcter introductori –les transformacions a l’espai i a la població- i dos que presenten el nucli temàtic –la lluita antifranquista i la democràcia als Ajuntaments-

Es tenen en compte elements visuals –cartells, fotografies, publicacions, gràfics, mapes…- però hi ha una part destacada els testimonis dels primers alcaldes democràtics dels municipis de la comarca. Els testimonis es presenten a través de transcripcions de frases curtes i de talls sonors o visuals.

 

L’EXPOSICIÓ TOTHOM AL CARRER! A COLLBATÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar