LES X TROBADES D’ERAMPRUNYÀ

El dissabte 21 d’octubre van tenir lloc al Castell de Castelldefels les Trobades d’Eramprunyà, que venen fent-se des de l’any 2008. El tema a tractar enguany era el de Llegendes, rondalles i tradicions. La participació va ser un xic més reduïda que els altres anys: cinc ponències (corresponents a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Climent de Llobregat i Begues), set comunicacions, i quatre pòsters, que van abastar des de les llegendes històriques més reculades, d’època medieval, fins a costums, rondalles i tradicions més actuals, passant pel bestiari i entremesos dels balls de cultura popular. L’assistència de públic va ser notòria, amb més de mig centenar de persones. Les sessions es van desenvolupar al matí i a la tarda, amb dinar al mateix castell. L’element patrimonial que es va visitar aquesta vegada va ser el mateix castell, que està en les últimes fases de restauració a càrrec del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. Com és tradicional. A la cloenda es va fer pública la data i el tema escollits per a la propera Trobada, que tindrà lloc el 20 d’octubre de 2018 a Sant Climent de Llobregat, sota el lema Cuina i territori.

LES X TROBADES D’ERAMPRUNYÀ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar