lluiRL’art amb el concert del grup sanfeliuenc “Jazz People”

La sala d’actes del Centre Cívic Mas Lluí estava plena a vessar el divendres 27 d’octubre amb l’actuació del grup santfeliuenc “Jazz People” que ens van oferir un ampli repertori de versions i peces originals de jazz-fusió. El públic assistent va poder gaudir de més d’un hora de música en viu que van agrair amb un perllongat aplaudiment final.

Com ja coneixeu, el cicle LluiRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat i ja hem preparat el LluiRL’art del mes de novembre: un recital de textos de poetesses russes “Les noies d’octubre” a càrrec de Miriam Cano, que serà el darrer acte de les activitats del centenari de la Revolució Russa.

Us hi esperem!!!!

 

 

lluiRL’art amb el concert del grup sanfeliuenc “Jazz People”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

 

US COMUNIQUEM QUE DEGUT A L'ACTIVACIÓ DEL PLA PROCICAT,

EN FASE D'ALERTA PEL CORONAVIRUS, QUEDEN AJORNADES LES ACTIVITATS

DEL CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT FINS A NOU AVÍS