MOSTRA DE CINEMA INTERNACIONAL DEL BAIX LLOBREGAT

CartellMostra_2017 2

Amb una selecció de 36 títols arribats de 33 paisos diferents, el CineBaix presenta la 11a edició de la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat. Enguany es celebra del 2 al 12 de novembre i torna a ser un nou intent de portar als espectadors un tipus de cinema multicultural i alternatiu, que sovint no arriba a les sales comercials.

Seguint en la línia d’internacionalització de la mostra, aquest any comença una col·laboració amb Casa Àsia i el Festival de Cine Africano de Tarifa (FCAT), per enriquir les respectives sessions a través de pel·lícules seleccionades i premiades en diferents festivals.

La Festa Major del Cinema al Baix Llobregat proposa una selecció lluny dels tòpics, fòbies i estereotips, per poder arribar a consagrar un canvi social que fomenti  la tolerància, el respecte, la cohesió social i la convivència, així com la lluita contra les desigualtats, la pobresa, el racisme i el fonamentalisme.

Les projeccions tindran lloc a CINEBAIX   Joan Batllori, 21 de Sant Feliu de Llobregat.

 

#mostracinebaix2017

www.mostra.cinebaix.cat

PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ

 

MOSTRA DE CINEMA INTERNACIONAL DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES