6a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat

Còpia de dibuix

EL TEMPS, LA TERRA I LA GENT  Els estudis locals: claus del coneixement d’un país

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Associació d’Estudis Torrellencs, en col·laboració amb d’altres entitats, hem organitzat una jornada de treball que tindrà lloc el 25 de novembre a les 10 h a l’Ateneu Torrellenc, carrer Major, 2 de Torrelles de Llobregat.

En aquesta 6a Trobada centrarem el focus d’atenció sobre la tradició de les persones i les associacions d’estudis locals a Catalunya. Aquestes persones i entitats, amb la seva mirada en la petjada local, han estat i són claus en la preservació de la nostra memòria i del nostre patrimoni.

 

Descarrega’t aquí el programa de la 6a Trobada

Omple el formulari d’inscripció  o fes un correu a cecbll@llobregat.info

6a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.