VIII JORNADES DE PATRIMONI DEL BAIX LLOBREGAT A ESPARREGUERA

Captura CAPCALERANOVES TENDÈNCIES EN LA GESTIÓ DEL PATRIMONI LOCAL

Can Pasqual d’ESPARREGUERA (carrer Cavallers, 26).

Les Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat van néixer l’any 1998 amb la voluntat de promoure els bens culturals de les nostres viles i ciutats i de crear un espai per compartir experiències i debatre línies a seguir. Enguany es proposa reflexionar sobre la necessitat d’innovar en la gestió del patrimoni local.

La Jornada començarà a les 9 h del matí fins a les 14 h amb l’opció de dinar al Restaurant LÂL (12,5 €) d’Esparreguera. Per la tarda es farà una visita guiada a la Colònia Sedó a càrrec del Sr. Xavier Granel del Museu de la Ciència i  de la Tècnica de Catalunya  (serà imprescindible la inscripció prèvia).

VEGEU EL PROGRAMA DE LA JORNADA

Podeu fer les inscripcions aquí

 

 

VIII JORNADES DE PATRIMONI DEL BAIX LLOBREGAT A ESPARREGUERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar