CONFERÈNCIA DE CARLES RIBA “EINES PER AVALUAR ELS RECURSOS DELTERRITORI”

El dijous 16 de novembre al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat, Carles Riba va fer una conferència molt interessant amb el títol “Eines per avaluar els recursos del territori”. A continuació adjuntem el pdf de la conferència

Aquesta conferència està inclosa en el cicle “Recursos i territori. Perspectiva Històrica i nous equilibris”, organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner i que complementa el X Congrés de la CCEPC celebrat a Manresa l’octubre de 2016.

L’objectiu d’aquest cicle de 10 conferències que van començar el 6 d’octubre i que aniran fins el 16 de desembre, és analitzar des de diferents perspectives, els recursos del territori que la societat necessita per sobreviure: des de la visió històrica sobre el seu ús, passant pels conflictes i solucions que ha generat la seva explotació, fins a arribar a propostes, des de disciplines científiques i tècniques, per al seu tractament més sostenible en el futur.

 

 

CONFERÈNCIA DE CARLES RIBA “EINES PER AVALUAR ELS RECURSOS DELTERRITORI”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar