lluiRL’art amb Míriam Cano i el recital poètic “Les noies d’octubre”

El divendres 24 de novembre al Centre Cívic Mas Lluí hi va haver un nou espectacle del programa lluiRL’art.

Amb el títol “Les noies d’octubre”, Miriam Cano ens va oferir un recull de poemes de diferents poetesses russes. Amb aquest recital es va demostrar, una vegada més, com podem arribar a les emocions a través de les paraules.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha volgut sumar-se, amb aquesta nova edició de lluiRL’art, als actes de commemoració del centenari de la Revolució Russa (1917), on hi han participat diverses entitats i associacions de Sant Feliu de Llobregat. Amb aquest recital es tanquen els actes de celebració del centenari de la Revolució Russa.

 

lluiRL’art amb Míriam Cano i el recital poètic “Les noies d’octubre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar