lluiRL’art amb Míriam Cano i el recital poètic “Les noies d’octubre”

El divendres 24 de novembre al Centre Cívic Mas Lluí hi va haver un nou espectacle del programa lluiRL’art.

Amb el títol “Les noies d’octubre”, Miriam Cano ens va oferir un recull de poemes de diferents poetesses russes. Amb aquest recital es va demostrar, una vegada més, com podem arribar a les emocions a través de les paraules.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha volgut sumar-se, amb aquesta nova edició de lluiRL’art, als actes de commemoració del centenari de la Revolució Russa (1917), on hi han participat diverses entitats i associacions de Sant Feliu de Llobregat. Amb aquest recital es tanquen els actes de celebració del centenari de la Revolució Russa.

 

lluiRL’art amb Míriam Cano i el recital poètic “Les noies d’octubre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.