La Setmana Tràgica en el Baix Llobregat, als mitjans de comunicació

La publicació La Setmana Tràgica i el seu context en el Baix Llobregat, 1890-1923 – IX recerca col·lectiva del CECBLL- s’ha donat a conèixer als mitjans de comunicació de la comarca a través de la seva coordinadora i coeditora Mercè Renom.

El 2 de novembre el diari EL LLOBREGAT va publicar una entrevista a Mercè Renom on parlava d’aquesta publicació tot destacant que la Setmana Tràgica va ser el precedent de la II República. Podeu llegir tota l’entrevista en aquest enllaç.

Dies més tard, Mercè Renom també va concedir una entrevista a Ràdio Cornellà que va ser emesa el dissabte 25 de novembre, però que es pot tornar a escoltar al blog del programa La Placeta del temps .

La Setmana Tràgica en el Baix Llobregat, als mitjans de comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)