La Setmana Tràgica en el Baix Llobregat, als mitjans de comunicació

La publicació La Setmana Tràgica i el seu context en el Baix Llobregat, 1890-1923 – IX recerca col·lectiva del CECBLL- s’ha donat a conèixer als mitjans de comunicació de la comarca a través de la seva coordinadora i coeditora Mercè Renom.

El 2 de novembre el diari EL LLOBREGAT va publicar una entrevista a Mercè Renom on parlava d’aquesta publicació tot destacant que la Setmana Tràgica va ser el precedent de la II República. Podeu llegir tota l’entrevista en aquest enllaç.

Dies més tard, Mercè Renom també va concedir una entrevista a Ràdio Cornellà que va ser emesa el dissabte 25 de novembre, però que es pot tornar a escoltar al blog del programa La Placeta del temps .

La Setmana Tràgica en el Baix Llobregat, als mitjans de comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar