Presentació del llibre “La Setmana Tràgica” a Gavà

Dimarts 12 de desembre de 2017, a les 19,00 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Josep Solé i Vidal (Pl. Jaume Balmes, s/n de Gavà), el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat presentarà el llibre La Setmana Tràgica i el seu context en el Baix Llobregat, 1890-1923.

Xavier Calderé, codirector de la recerca i editor, ens donarà una visió general del contingut del llibre, a tall d’introducció. La conferència anirà a càrrec de Josep Campmany, autor de les recerques “Gavà: la caiguda del republicanisme, un efecte sorprenent de la implantació del sufragi universal masculí, 1879-1909″  i “Gavà: ruptures polítiques d’inicis del segle XX”.

COM ARRIBAR-HI

Presentació del llibre “La Setmana Tràgica” a Gavà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar